Spændende kokstilling i bæredygtigt kursuscenter med fokus på grøn madlavning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er et lille, anderledes kursuscenter, oftest kun med 1 gruppe ad gangen (20-30 personer) Vores køkken er økologisk og overvejende grønt og pescetarisk. Vi serverer også fjerkræ og vildt i sæson. Vi laver for det meste "hverdagsmad", da størstedelen af vores kunder er kursister på internat over flere dage. Men vi holder også fester, konfirmationer og runde fødselsdage. Vi arbejder med så lokale råvarer som vi kan få fat i og vi har en stor dejlig køkkenhave med bær, urter og salater. Vi søger en udadvendt, kreativ og selvstændig kok. Vi søger en kok der brænder for det bæredygtige og vegetariske. Til gengæld tilbyder vi dig en arbejdsplads med masser af kundekontakt, frie hænder og plads til ideer, kreativitet, godt arbejdsklima og virkelig gode råvarer! Du bliver en del af vores lille team og du vil både have vagter alene og sammen med en kollega. Vi er et lille sted, så kaffebrygning, lettere opvask og planlægning er et naturligt element i arbejdsdagen.. Du vil ofte være den der tager imod kursisterne, så værtsrollen er også en del af jobbet.

Vi forestiller os at du er: Uddannet kok eller har mange års erfaring indenfor faget, du har evt. arbejdet i a la carte og er blevet træt af for højt tempo og for sene aftenvagter, du har måske arbejdet på højskole eller kursuscenter og kender rutinen og miljøet, du har lyst til at have mere tid og bedre råvarer og du kan lide den tætte kundekontakt og muligheden for at have indflydelse. 

Stillingen er på ca. 130 timer om måneden med skiftende arbejdstider fordelt på morgen, dag, aften og weekends. Du arbejder de fleste måneder hver 3. weekend, men i de travle perioder kan det være lidt oftere.  For den rette person er der mulighed for med tiden at overtage større dele af planlægningen og styringen af køkkenet. Og dermed også gå op i tid.

Vores mission er at give vores kunder en oplevelse af hvad det vil sige at spise mere grønt. Det kræver at man kan lave mad! At man ved hvordan man får smag og tekstur ind i det grønne køkken. At kunne arbejde med bælgfrugter og alternative proteinkilder er en stor fordel. Det er ikke afgørende at du har en lang erfaring indenfor det grønne - men det er afgørende at du har lysten...

Vi håber på at få ansættelsen på plads inden sommerferien, så send os en ansøgning og lad os sammen finde ud af om det ikke lige netop er Stenstruplund, der er din kommende arbejdsplads.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Stenstruplund Kursuscenter I/S, Jernbanevej, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6064968

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet