BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi er et lille, anderledes kursuscenter, oftest kun med 1 gruppe ad gangen (20-30 personer) Vores køkken er økologisk og overvejende grønt og pescetarisk. Vi serverer også fjerkræ og vildt i sæson. Vi har stor fokus på at undgå madspild og vi arbejder med så lokale råvarer som vi kan få fat i. Vi søger en udadvendt, kreativ og selvstændig kok. Vi søger en kok der brænder for det bæredygtige. Gerne med erfaring indenfor det vegetariske køkken. Til gengæld tilbyder vi dig en arbejdsplads med masser af kundekontakt, frie hænder og plads til ideer, kreativitet, godt arbejdsklima og virkelig gode råvarer! Du bliver en del af vores lille team og du vil både have vagter alene og sammen med en kollega.
Vi forestiller os at du er: Uddannet kok eller har mange års erfaring indenfor faget, du har evt. arbejdet i a la carte og er blevet træt af for højt tempo og for sene aftenvagter, du har måske arbejdet på højskole eller kursuscenter og kender rutinen og miljøet, du har lyst til at have mere tid og bedre råvarer og du kan lide den tætte kundekontakt og muligheden for at have indflydelse.
Stillingen er fuldtid men med mulighed for færre timer hvis det er dit behov. Skiftende arbejdstider fordelt på morgen, dag, aften og weekends. For den rette person er der mulighed for med tiden at overtage større dele af planlægningen og styringen af køkkenet.
Vores mission er at give vores kunder en oplevelse af hvad det vil sige at spise mere grønt. Det kræver at man kan lave mad! At man ved hvordan man får smag og tekstur ind i det grønne køkken. Det er ikke afgørende at du har en lang erfaring indenfor det grønne - men det er afgørende at du har lysten...
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Svendborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Stenstruplund Kursuscenter I/S, Jernbanevej, 5771 Stenstrup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 28-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935710