Kirkeby - Øbakkerne søger pædagog

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at give børn værdifulde og lærerige barndomsoplevelser?

Kirkeby Børnehus søger engageret pædagog, der kan være karavanefører for vores glade og aktive børn. Vi søger 1 pædagog snarest mulig til fast stilling 37 timer.

(mulighed for mindre timetal kan aftales)

 • kan du give både følgeskab og lederskab og bidrage til pædagogisk udvikling i børnehuset?
 • har du lyst til at være med til at videreudvikle vores uderum som ramme for både et trygt, spændende og foranderligt lege-og læringsmiljø
 • Kan du bidrage med de gode fortællinger om barnet i forældresamarbejdet og arbejde ud fra de redskaber vi får i det tværfaglige samarbejde?
 • Er du drevet af godt humør, empatisk og positivt livssyn?
 • Er du klar til at omsætte den styrkede pædagogiske læreplan til pædagogiske hverdagshandlinger, som pædagog at positionere dig og være en aktiv del af mangfoldige læringsmiljøer, imens du understøtter børns leg.

Så er du måske vores nye pædagog

En historie fra hverdagens læringsmiljøer med øje for de gyldne mødeøjeblikke:

Hvis du kommer på besøg og går ind ad lågen til Kirkeby Børnehus vil du blive mødt af nogle glade og nysgerrige børn, der spørger: ”hvem skal du hente?” og er parate til at vise dig videre. Du møder måske Susanne med en gruppe børn, der fortæller at de har været oppe ved kaninerne med gulerødder. Det kan også være du møder Tina og en gruppe børn, der er på vej hjem fra Bjerget. De fortæller om, hvor stærkt de kunne løbe ned ad bjerget. På vej ind møder du Katja og en gruppe børn, der lige er kommet hjem efter en cykeltur i husets ladcykel. Indenfor bliver du mødt af duften fra køkkenet, og kan sikkert gætte hvad dagens frokostmenu står på. Anette er i gang med at dække bord sammen med nogle børn. I garderoben giver Helle og Lisa sig god tid til at hjælpe børnene med at få flyverdragten af imens de snakker om stort og småt. Op ad trappen kan du enten høre stemmer fra vuggestuen eller du ser den åbne dør ind til Toves kontor. Du vil altid blive mødt med et ”hej ”med smil på læben”  

Kirkeby Børnehus er et af 7 børnehuse i det kommunale dagtilbudsområde Øbakkerne. Læs mere på her


I vores dagtilbud har vi ambitioner på alle børns vegne.  Vi går foran, bagved og ved siden af børnene, mens de vokser, leger, lærer og udfolder sig. Her kan børn skabe sig og have en barndom i bevægelse. 
Vi har betydning i børns liv. Med afsæt i de voksnes faglige fællesskaber og gode relationer, skaber vi en hverdag, hvor børn og voksne trives.
Den gensidige respekt på tværs af fagligheder og vores åbenhed for nye ideer er grundlaget i det gode arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og udvikler os sammen. På de svære dage rykker vi sammen i bussen.
”Det bedste er, når man har nogen at lege med”. Det synes børnene, og det synes vi voksne også.

Kirkeby Børnehus er opdelt i henholdsvis vuggestue- og børnehaveafdeling. Denne stilling er med tilknytning til børnehavegruppen. 

Børnehuset har et tæt samarbejde med foreninger og skole i lokalområdet og deltager i fælles kulturelle arrangementer.

Uderummet består af 2½ tøndeland, der er indrettet således, at den understøtter børnenes sansemotoriske udvikling, appellerer til børnenes nysgerrighed og giver mulighed for børns egen leg, oplevelser og udfordringer. Kirkeby Børnehus er Gazellebørnehus, hvilket betyder, at vi har et ekstra fokus på krop, sanser og bevægelse. 

Vores pædagogiske tilgang er præget af et barnesyn og en tro på, at

 • Dannelsesprocesser foregår i samspil mellem barn/barn og barn/voksen
 • Leg og læring er to sider af samme og læring foregår hele dagen, både i rutiner, voksenstyrede aktiviteter og børns egen leg
 • Relationer og venskaber er vigtige og børn skal have mulighed for at føle sig som en del af fællesskabet – det skal være sjovt at gå i børnehave.

Vores pædagogiske tilgang viser sig i praksis ved at vi 

 • arbejder inkluderende og ud fra en neuroaffektiv tilgang, hvor pædagogen har ansvaret for relationen
 • vi har øje for det enkelte barn og gruppen, og tilpasser lege-og læringsmiljøer, så børnene befinder sig i zonen for nærmeste udvikling med mulighed for at opnå følelsen af at mestre. 
 • Vi er pt undersøgende og nysgerrige på, hvordan NEST- pædagogikken kan bidrage til udvikling af vores pædagogiske faglighed.

Vi arbejder med psykologisk tryghed og er gode til at bede hinanden om hjælp. Her må ingen føle at stå alene om en opgave. Vi bruger hinanden på tværs af huset og værdsætter fællesskabet.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. 

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.


Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Grundløn + Svendborg tillæg samt mulighed for at forhandle kvalifikationsløn.

Løn og Personalekontoret indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. En forudsætning for ansættelsen, er en tilfredsstillende straffeattest i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn & Unge.


Ansøgningsfrist stillingsopslag: d. 24.4. 2024   

Samtaler forventes afholdt:       d. 29.4. 2024         

Yderligere oplysninger: Kirkeby Børnehus ved Tove Hedegaard Rasmussen, tlf 29 48 18 33   

Ansøgningen modtages kun gennem EMPLY og ønskes bilagt dokumentation for uddannelse og arbejde, samt telefonnumre og navn på, hvor der kan indhentes reference.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Assensvej, 16, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027950

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet