Issø-skolen søger en ny musik-, dansk- og engelsklærer, som brænder for at give vores elever den allerbedste skolestart og som har lyst til at arbejde på en LEAPS-skole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen er på fuld tid med fast ansættelse fra 1.juni 2024 eller snarest herefter. Vi vil gerne prioritere, at vores nye lærer kan deltage i skoleårets planlægning de tre første dage i juli.

Hvis du… 

  • er en rolig, tydelig og troværdig voksen 
  • har lyst til at skabe mangfoldige læringsmiljøer 
  • trives med at forberede, gennemføre og evaluere undervisning sammen med dine kolleger 
  • ønsker at arbejde på en LEAPS-skole, hvor problembaseret læring og tværfaglighed er i højsædet 
  • er læreruddannet og har erfaring med og lyst til at undervise i musik, dansk og engelsk i indskolingen
  • og udstråler optimisme og arbejdsglæde 

… så er du måske den nye lærer, vi leder efter.  

Om os 
Issø-skolen er en stærk lokal folkeskole. Ca. 85% af børnene i skoledistriktet går hos os. Vores indskoling ligger i Kirkeby og de store elever går på vores afdeling i Stenstrup. 

På Issø-skolen ønsker vi at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever. Vi ønsker at engagere eleverne i deres læring og herved få dem til at trives og præstere. Vi er en skole med et stærkt kollegialt fællesskab, som i disse år gennemgår en fælles kompetenceudvikling i kraft af skolens status som LEAPS-skole.  

LEAPS står for Læring og Engagement gennem Autentiske Projekter med fokus på Science. Vi er LEAPS-skole, fordi vi vil skabe engagement hos eleverne, få dem til at trives fagligt og socialt og forberede dem til valg af uddannelse og arbejde. Nye medarbejdere får et introduktionskursus for at blive klædt på til LEAPS og deltager i den kontinuerlige kompetenceudvikling på skolen. 

Læs gerne mere om LEAPS her www.leapsskoler.dk  

Læs gerne mere om Issø-skolen her www.issoe-skolen.dk   

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er den 24.april 2024. I din ansøgning må du gerne uddybe, hvorfor du er motiveret til at arbejde på en LEAPS-skole. 

Ansættelsessamtaler afholdes den 29.april 2024 mellem kl. 11 og 16. 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos skoleleder Oliver Schulz (2912 2396) eller hos afdelingsleder Vibeke Østergaard Nielsen (2496 9845). Vi ser også gerne, at du besøger os inden du søger stillingen.  

Løn og ansættelse 
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles med faglig organisation. HR-afdelingen indhenter straffeattest og børneattest på den ansøger, der bliver ansat. Det er en forudsætning for ansættelsen, at attesterne er tilfredsstillende i forhold til stillingen. Vurderingen foretages af Juridisk afdeling i samarbejde med direktøren for Børn og Unge i Svendborg Kommune. 

  
Skolevæsenet i Svendborg Kommune 
Skolerne i Svendborg Kommune er noget helt særligt. Vi er optaget af at skabe og udvikle mangfoldige læringsmiljøer, der afspejler de elever, vi har. Derfor er vi hele tiden i bevægelse, med blikket skarpt indstillet på den pædagogiske og didaktiske udvikling af vores skoler. 

Men vi er fælles om at løse opgaverne, og vi lægger vægt på et godt og ligeværdigt samarbejde på tværs, ligesom vi prioriterer videreuddannelse og faglige netværk. Vores udgangspunkt er gensidig respekt og stærke relationer - altid med fokus på at skabe de bedste læringsmuligheder for vores elever. 

Og så er alle vores folkeskoler idrætsskoler med højt til loftet og plads til mangfoldige måder at lære på. Vi har både en Naturskole og et Sejlcenter, ligesom vi har et stærkt samarbejde med både kultur- og idrætsorganisationer. 

Om Svendborg Kommune 
Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Skolevej, 2, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024212

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet