Høj monofaglighed i et tværprofessionelt fællesskab. Vil du være med?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sydbo søger pædagog eller pædagogisk assistent til bodelen til fast stilling pr. 01.07.24 eller før hvis muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men der er mulighed for andet timetal.

Vi søger kollega, der ønsker at gøre en forskel for borgere med et stort plejemæssigt støttebehov samt behov for pædagogisk støttet struktur og faste rammer. Vi er i slutningen af en organisatorisk omstillingsproces med fokus på arbejdspladsens miljø, trivsel og kommunikation. 

Vil du være en del af en arbejdsplads med fokus på høj monofaglighed i et tværprofessionelt fællesskab, så er det dig, vi søger!

 

Om jobbet

Vi kan tilbyde:

 • En skøn borgergruppe med individuelle behov, ressourcer og udfordringer.
 • Et spændende arbejdssted med tværfaglige samarbejdspartnere, hvor borgeren er i fokus.
 • Kolleger, der brænder for borgergruppen.
 • En arbejdsplads, hvor humoren gerne fylder meget.
 • En arbejdsplads, hvor der er mulighed for indflydelse og medansvar.
 • Teammøder hver anden uge.
 • Faglig sparring hver anden uge.

 

Arbejdsplanen er fleksibel med en vejledende 12 ugers grundplan. Der arbejdes med skiftende arbejdstider i tidsrummet 6-22.30. Dette er gældende både på hverdage, weekender samt på helligdage. Der arbejdes hver 3. weekend, hvor der tages hensyn til fx delebørn – der skal blot arbejdes 4 weekender på en 12 ugers normperiode.

Som medarbejder i bodelen, vil du opleve også at skulle udføre opgaver i aktivitets- og samværstilbuddet.

 

Om dig

Vi søger medarbejdere, der:

 • Er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent
 • Er nysgerrige, anerkendende og motiverende.
 • Er en holdspiller og kan se dig selv i det tværfaglige team.
 • Er professionel i dit faglige virke.
 • Har lyst til at arbejde med borgergruppen. Erfaring på dette område er en fordel.
 • Er vant til at bruge pædagogikken i plejeopgaverne.
 • Er klar på at arbejde procesorienteret ud fra de pædagogiske tilgange på Sydbo.
 • Er loyal overfor de strukturer og aftaler, der er i huset.
 • Er klar på at arbejde med pædagogiske udviklingsprocesser for borgeren ud fra den pædagogiske ramme, som Sydbo praktiserer.
 • Er fleksibel i varetagelsen af opgaver og kan stadigvæk holde fokus.
 • Er god til at organisere og systematisere dit arbejde.
 • Er vant til at se dokumentation som et vilkår i arbejdet, og kan kommunikere mundtligt og skriftligt samt håndtere IT på brugerniveau.
 • Er klar på at varetage rollen som pædagogisk vejleder, formulere skriftligt materiale til opfølgningsmøder samt deltagelse i opfølgningsmøder, møder med samarbejdspartnere – også de svære samtaler med pårørende.
 • Er i besiddelse af kørekort B og er villig til at køre i Sydbos busser. 

 

 

Om os

Sydbo er et bo- og aktivitetstilbud, beliggende i Stenstrup, Svendborg Kommune. Bo- og aktivitetstilbuddet ligger på samme matrikel.
På Sydbo bor 24 voksne mennesker i alderen 20-84 år fordelt på 3 huse med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, under servicelovens §104, §107 og §108. Målgruppen er overvejende immobile voksne med multiple funktionsnedsætteler. Dette betyder, at de fleste borgere har et stort behov for pleje samt fuldstændig støtte til alle ADL-opgaver. Flere af borgerne har desuden behov for en fast struktur med forudsigelighed og genkendelighed, hvor rammen er bestemt ud fra den enkelte borgers udviklingstrin. Vi har borgere, som kan vise udadreagerende adfærd, hvis ikke dagligdagen kører som vanligt. Fælles for alle borgerne er, at de har et stort behov for specialiseret faglighed og tilgang samt pleje og omsorg.

Vi arbejder systematisk ud fra borgerens indsatsmål således delmål, udvikling og rehabilitering går hånd i hånd.

 

På Sydbo er der ansat følgende faggrupper: Pædagoger, pædagogiske assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. 

Vi har et tæt samarbejde med pårørende, terapeuter, sygeplejersker, neurologer, psykiatere, læger samt andre relevante samarbejdspartnere.

Som nyansat vil du være med til at skabe rammerne for Sydbo.


Pædagogik: 
På Sydbo arbejdes der pædagogisk efter flere forskellige faglige metoder, fx: anerkendende tilgang (KRAP), neuropædagogisk – og rehabiliterende tilgang. Der er fokus på facilitering af fagligheden i pædagogisk praksis, bl.a. ved faglig sparring og VISO-forløb, som redskab til implementering i dagligdagen og som går hånd i hånd med borgerens indsatsplan.

 

Sundhedsfagligt:

Sydbo bliver også betegnet som et behandlingssted. Det betyder, vi skal kunne leve op til de krav, som Styrelsen for Patientsikkerhed stiller os, hvorfor vi lige nu er i gang med at styrke den sundhedsfaglige indsats omkring vores borgere.

Dette er et stykke arbejde, som også det pædagogiske personale har en opgave ind i.

 

 

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. 

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Har du spørgsmål til stillingen og ønsker at høre mere om Sydbo og vores borgere, anbefaler vi, du kontakter afdelingskoordinator Cathrine Pedersen på tlf. 40142629 eller afdelingsleder Lisbeth Juul Windeler på tlf. 20343215 på hverdage mellem klokken 9-14. 

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist d. 28.05.2024, samtaler afholdes d. 30.05.2024.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Stationsvej, 74, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040648

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet