Høj monofaglighed i et tværprofessionelt fællesskab. Vil du være med?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe sundhed i en social kontekst og brænder du for at gøre en forskel for borgere med et stort sygeplejefagligt behov? Er du i stand til at holde et sundhedsfagligt overblik, og trives du i et tværfagligt arbejdsmiljø, så er det måske dig, vi søger!

 

Sydbos bo- og aktivitetstilbud søger en sygeplejerske til fast stilling pr. 01.07.24 eller før hvis muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men der er mulighed for færre, hvis dette ønskes. 

 

På Sydbo har vi et Sundhedsfagligt team, der på nuværende tidspunkt består af én sygeplejerske samt 4 social- og sundhedsassistenter. Du vil blive én ud af to sygeplejersker på Sydbo og skal kunne varetage en mangfoldig vifte af sundheds- og sygeplejefaglige opgaver, som alle hviler på en tværfaglig tilgang til både borgere og til samarbejdet med interne og eksterne parter. 

Som sygeplejerske vil du have et ansvar ind i at facilitere udførslen af de sundhedsfaglige indsatser for alle borgere.

 

Om jobbet

Vi kan tilbyde:

 • En skøn borgergruppe med individuelle behov, ressourcer og udfordringer.
 • En spændende arbejdsplads, med tværfaglige samarbejdspartnere, hvor borgeren er i fokus.
 • Kolleger, der brænder for borgergruppen.
 • En arbejdsplads, hvor humoren gerne fylder meget.
 • En arbejdsplads, hvor der er mulighed for indflydelse og medansvar.
 • Sundhedsfaglige møder hver 6. uge.
 • Deltagelse i tværprofessionelle faglige sparringer ved behov.

 

Arbejdstiderne ligger i dagtimerne i ugens 5 hverdage. Der kan blive behov for, der lægges timer i de sene eftermiddagstimer ved akutte opståede situationer.


Om dig

 • Er uddannet sygeplejerske.
 • Har en stærk og sikker faglig profil.
 • Har lyst til at arbejde med borgergruppen og til at udvikle dig i en social og pædagogisk kontekst.
 • Kan udføre kompleks sygepleje.
 • Vil have ansvar for det sygepleje- samt sundhedsfaglige fokus og have overblikket over de indsatser, der skal handles på. 
 • Kan yde støtte, vejledning og være en god kollega i sundhedsteamet og i samarbejde få planlagt, tilrettelagt og udført de sundhedsfaglige opgaver i dagligdagen.
 • Kan sidemandsoplære i forhold til dokumentation og kompetenceudvikling.
 • Kan og har lyst til at sætte din monofaglighed i spil i dagligdagen – du kan lære fra dig og dele din faglighed med resten af huset og skabe rum for refleksion. 
 • Kan samarbejde med og lære af det pædagogiske personale i det tværprofessionelle perspektiv.
 • Kan skabe overblik, være deltagende og samtidig uddelegere opgaver til øvrige faggrupper. 
 • Kan koordinere og udføre sundhedsfagligt oplæring af personale i sundhedslovsydelser i samråd med sundhedsteamet. 
 • Vil være med til at udvikle de sundhedsfaglige arbejdsgange og kvaliteten af sundhedslovsydelserne i overensstemmelse med relevant lovgivning.
 • Har gerne kendskab til Nexus og FSIII – men ikke et krav.

 

 

Om os

Sydbo er et bo- og aktivitetstilbud, beliggende i Stenstrup, Svendborg Kommune. Bo- og aktivitetstilbuddet ligger på samme matrikel.
På Sydbo bor der 24 voksne mennesker i alderen 21-80 år med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, under servicelovens §108, §107 og §104. Målgruppen er overvejende immobile voksne med multiple funktionsnedsætteler. Dette betyder, de fleste borgere har et stort behov for pleje, omsorg samt et højt sundhedsfagligt fokus. 

Vi er i slutningen af en organisatorisk omstillingsproces med fokus på arbejdspladsens miljø, trivsel og kommunikation.

 

På Sydbo er ansat pædagoger, pædagogiske assistenter, ergoterapeuter, omsorgsmedhjælpere, sygeplejerske og social- og sundhedsassistenter. 

Vi har et tæt samarbejde med aktivitetstilbuddet, pårørende, STU, terapeuter, ældreområdets sygeplejersker, neurologer, psykiater, læger samt andre relevante samarbejdspartnere.

 

 

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. 

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Har du spørgsmål til stillingen og ønsker at høre mere om Sydbo og vores borgere, anbefaler vi, du kontakter sygeplejerske Line Marie Carlsen på tlf. 20327305 eller afdelingskoordinator Cathrine Pedersen på tlf. 40142629 på hverdage mellem klokken 9-14. 

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist d. 27.05.2024, samtaler afholdes d. 29.05.2024.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Stationsvej, 74, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6040569

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet