Handicaphjælper søges - 5771 Stenstrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg har været så heldig at jeg har fået udvidet mit timetal således at jeg kun skal have besøg af hjemmeplejen om aften og søger derfor 1-2 personer der er frisk på 1-3 vagter pr uge fra 7-8 tiden til 12-13 tiden.. dvs ~5 timer pr dag , desuden har jeg nogle puljetimer hvis jeg har behov ud af huset på andre tidspunkter… så gerne en fleksibel person.

 

Lige nu mangler jeg at få besat tirsdag, onsdag og fredag

 

Jeg er 56 år og har muskelsvind, bruger el-stol og har haft BPA siden 2009, på det tidspunkt var jeg mere selvhjulpen. I juni 22 brækkede jeg et ben og er nu afhængig af at blive liftet mellem seng, wc og stol… ud over hjælp til det jeg ikke mere kan selv.

 

Jeg er ikke ryger og har dage hvor jeg ikke kan tåle parfume… så er du ryger så foregår det udendørs og dit tøj og krop må ikke lugte af røg desuden skal du kunne overleve uden stærkt lugtene deo eller parfume

 

Jeg kører selv min bil, men hvis jeg har behov for det, skal du kunne flytte sædet over og køre min bil.
Jeg har hund. Jeg tager på udstillinger med hende – temmelig meget 😉, men i hvert foreløbig er det en aktivitet som en fra mit gamle team tager, men i tilfælde af ferie eller sygdom er det en aktivitet som andre i teamet kan komme til at deltage i.

Andre aktiviteter som jeg plejer at bruge puljetimer på, er familiebesøg, indkøb længere væk end Stenstrup/Svendborg, kursus/temadage i forbindelse handicapråd og frivilligråd samt mere for sjov aktiviteter

 

Mine hjælpere er ansat via LOBPA

 

Overordnet får jeg hjælp til at komme ud af sengen, forflytning (loftlift) mellem seng, wc og stol, bad/personlig pleje, daglig husførelse, rengøring, hjælpe mig med småting i haven, små ture med mig og min hund (jeg kan ikke samle op efter hende mere) det kan også være på ture til steder jeg godt kan færdes selv, men som det er mere sikkert at jeg har en med mig

Du er kvinde + 35, har kørekort, kan bruge en loftlift samt evt mobillift, er en hundeven/ ingen hundeallergi, mødestabil og fleksibel, kan klare at der både er aktive timer og tid hvor du fx kan sidde med en bog når jeg ikke har brug for dig.

 

Jeg er uddannet folkeskolelærer, men nåede ikke rigtigt at få foden indenfor i et job før jeg blev sendt på førtidspension. Jeg er formand for handicaprådet i Svendborg og sidder også i frivilligrådet..

Min nye bevilling starter 1.3, så ansøgninger og samtaler hurtigt muligt
Det er vigtigt for mig at vor kemi passer

 

Estrid Heldager
estrid@heldagers.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LOBPA, Blekinge Boulevard, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5995065

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet