Funktionsledere med driftsfokus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sætte dit aftryk på en historisk vigtig samfundsopgave igennem sikker driftsstyring og motiverende ledelse?

I forbindelse med udsendelse af nye ejendomsvurderinger og overgang til nye boligskatter opnormerer vi i Vurderingsstyrelsens Ejendomsbeskatningscentret i Svendborg, hvor vi søger dig, som vil være med til at tage et stort ansvar, for at sikrer den rette fremdrift og skabe resultater i vores driftsenheder.

Vi er i fuld gang med overtagelsen af ejendomsbeskatningen, det nye ejendomsvurderingssystem og overgangen til de nye boligskatteregler. Det er vores opgave at sikre retvisende, ensartede og gennemskuelige ejendomsvurderinger og beskatning af landets 2,3 mio. ejendomme. Vi arbejder for at skabe tillid til vurderingen og tryghed om beskatning af ejendomme.

Derudover lægger vi stor vægt på, at vores sagsbehandling er gennemskuelig for borgere og virksomheder.

I Ejendomsbeskatningscentret arbejder vi inden for forskellige områder. Vores åbne stillinger vil enten give dig mulighed for at blive leder for en enhed, der arbejder med at give borgerne retvisende vejledning i forhold til ejendomsbeskatningsspørgsmål over telefon og mail eller en enhed, der arbejder med sagsbehandling og træffer skattemæssige afgørelser inden for ejendomsområdet.

Drift og strategisk sparring
Som funktionsleder får du en hverdag, som spænder fra faglig ledelse over drifts- og personaleledelse til udmøntning af strategien – alt sammen for et stærkt hold dygtige medarbejdere og i tæt samspil med den øvrige ledergruppe. Da vi er i gang med en stor omstillingsproces, søger vi ledere som kan sætte retningen for vores fagligt dygtige medarbejdere, og som går forrest i en hverdag med skiftende fokus og travlhed.

Du medvirker til, at nye og erfarne medarbejdere har en høj standard i arbejdet med, at der bliver opkrævet den korrekte ejendomsværdiskat samt bidrage til beregning og udbetaling af for meget betalt ejendomsværdiskat. Du har fokus på stabil og kvalitetsbevidst drift og samtidig har du øje for den udviklingsproces, hvor nogle arbejdsopgaver afvikles over tid og andre skal vi først i gang med at implementere. Derfor er det også vigtigt, at du ikke lader dig vælte af mange forandringer.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, og hvor et stort drive og engagement er nøglen til at blive en succes. Du bliver en del af et godt kollegaskab i det lokale lederteam, hvor vi har stort fokus på at skabe værdi for dig og dine medarbejdere gennem et fagligt inspirerede og udviklende arbejdsmiljø i Svendborg.

Talent for ledelse og en stærk forretningsforståelse
Det er ikke vigtigt for os, hvilken uddannelsesmæssigbaggrund du kommer med, men det er vigtigt at du har solid erfaring med ledelse af medarbejdere og specialister, som driver en administrativ opgave. Du vægter nærværende ledelse højt og formår at skabe trivsel og motivation i enheden.

Vi sørger for en grundig faglig oplæring på vores område og administrativ støtte, så du med tiden vil få den fornødne ballast, til at kunne agere faglig sparring for dine medarbejdere og kolleger.

Som person har du stor personlig gennemslagskraft, arbejder resultatorienteret og har en god forståelse for driftsstyring. Du trives i en politisk styret organisation, hvor din enheds opgave har stor bevågenhed internt i styrelsen og i offentligheden. Du formår at have overblikket og kan derfor sætte retning for arbejdet i en omskiftelig hverdag, samtidig med at du hurtigt kan trække af på beslutninger, når der er behov for det.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 8. juni 2023. Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte underdirektør Hanne Michaelsen på 72 37 27 09.

Vi afholder 1. samtaler den 13. juni og 2. samtaler planlægges til den 21. juni 2023.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Forventede tiltrædelsesdato er den 1. august 2023 eller efter aftale.

Stillingen er klassificereret i lønramme 36. Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Bryghusvej 30, 5700 Svendborg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand og ansat internt i Skatteministeriet, skal du stile din ansøgning til Dronningen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Svendborg, Bryghusvej 30, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169139&DepartmentId=9410&MediaId=2872&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5836435

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet