Ernæringsassistentelev.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Det gode madhus I/S i Svendborg

Det gode Madhus Ryttervej 39, 5700 Svendborg, søger elever til Ernæringsassistentuddannelsen, med start hurtigst muligt eller primo januar 2024. 

Du er enten i gang med 2. grundforløb eller har afsluttet 2. grundforløb eller
du er færdig med 10. klasse, studentereksamen eller lignede eksamen. og gerne i gang med en uddannelse inden for kost og ernæringsområdet uden at tage grundforløbet men i stedet igang med det samme eller du vil skifte erhvervsretning og tage en ny uddannelse. 

Uddannelsen tager op til 3 år og er en blanding af praktikforløb og skoleforløb. 

Hvis du vælger at tage grundforløb, kommer du til at stifte bekendtskab med fag som: Informationsteknologi, Miljø, Hygiejne, sundhed og meget andet. Du vil også komme til at lære en masse om menu sammensætning og kulinarisk sensorik (Duft, smagt, udseende m.m.).
Hvis du starter i mesterlære uden grundforløb, vil du være aflønnet fra start og starter i Det gode madhus med det samme. Inden for det første ½ år vil du skulle på skole i ca. 3 uger samt afslutte de 3 uger med en prøve svarende til grundforløbsprøven. Herefter forsætter du i praktikken. 

På hovedforløbet vil du møde fag som Fødevarelære, Ernæringslære, Diætetik, Kommunikation, Psykologi og Pædagogik. Her vil du også få mulighed for at vælge imellem spændende valgfag.
Uddannelsen veksles mellem praktik og 3 * 10 ugers skoleophold.

Hvem er du:

  • Du elsker at lave mad til ung som gammel
  • Du har dansk og naturfag svarende til 10 klasse folkeskoleniveau E
  • Du har praktisk sans
  • Du har lyst og evne til at lære at samarbejde
  • Medansvar for egen uddannelse
  • Positiv og godt humør

Hvad tilbyder vi:

  • En alsidig uddannelse i et moderne køkken der leverer mad til borgere i Svendborg og Langelands kommune. Vi producerer køle-/vacuum færdigretter til ca. 1300 borgere
  • Menukort hvor den enkelte borger hver uge kan vælge mellem 13 hovedretter og 10 biretter, samt diverse tilkøb
  • Fokus på årstider samt højtider hvor vi her laver ekstra tilbud i form af platter o.lign.   
  • Fokus på brug af gode råvarer og kvalitet af vores mad er et ”must”
  • 30 - 60 % af vores råvare er økologiske (Bronzemærke i økologi) 
  • Mad til borgerne der har brug for speciel ernæring
  • En arbejdsplads hvor vi har trivsel og arbejdsglæde
  • I løbet af dit uddannelsesforløb får du 4 - 6 ugers praktik i kantinen på rådhuset i Svendborg kommunes.

Løn - og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende og aktuel straffeattest. Straffeattesten medbringes, hvis du kaldes til samtale. Desuden medtages dokumentation for din skolegang og / eller anden relevant uddannelse.
 
Vi afholder løbende samtaler

Hjemmeside: https://detgodemadhus.svenborg.dk

Ansøgning 
Sendes ved KlikSend ansøgning

 

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Ryttervej, 39, 5700 Svendborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://svendborg.career.emply.com/ad/ernaeringsassistentelev/ehoi9c/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5890257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet