Administrativ medarbejder til Sydbo - Bliv en del af vores dynamiske team og få en varieret hverdag!

Profilbillede
dato

Er du god til at jonglere med flere bolde? Trives du i en travl hverdag, så læs videre…

Sydbo søger en administrativ medarbejder til en fast stilling på 20-24 timer pr. 1/10-24. Vi har brug for en administrativ blæksprutte til at varetage diverse administrative opgaver. For os er det vigtigt, du selvstændigt kan løse en bred vifte af opgaver indenfor kommunal administration samt har flair for it og økonomi. Derudover skal du kunne trives iblandt vores skønne beboere.

Du vil blive tilknyttet et tværgående administrativt team, som mødes 4-5 gange om året, hvor du altid kan søge sparring.

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Løn/Personaleforhold
  • Indberetning i KMD Opus Vagtplan
  • Månedlige budgetopfølgninger
  • Betaling og opkrævning i økonomisystemet (ØS)
  • Diverse AD-HOC opgaver for ledelse og medarbejdere

Det er en fordel hvis du kender til Nexus, ØS, Rollebaseret indgang, Acadre mm., men der vil være oplæring i de forskellige fagsystemer, hvis ikke du gør.

Arbejdstiden vil ligge på ugens 5 hverdage inden for tidsrummet kl. 8-15.

 

Om dig

  • Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
  • Du er opsøgende og nysgerrig på organisationen og arbejdsopgaverne
  • Du er serviceminded og fleksibel
  • Du skal være omstillingsparat, vi kan nemlig garantere, der ikke er 2 dage, der er ens
  • Du er kontoruddannet – gerne indenfor offentlig administration. Har du erfaring fra den kommunale verden og erfaring med løn- personaleforhold vil det være en fordel

Om os

Sydbo er et bo- og aktivitetstilbud, beliggende i Stenstrup, Svendborg Kommune. Bo- og aktivitetstilbuddet ligger på samme matrikel.
På Sydbo bor 24 voksne mennesker i alderen 20-84 år fordelt på 3 huse med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, under servicelovens §104, §107 og §108. Målgruppen er overvejende immobile voksne med multiple funktionsnedsætteler. 

På Sydbo er der ansat følgende faggrupper: pædagoger, pædagogiske assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. 

Vi har et tæt samarbejde med pårørende, terapeuter, sygeplejersker, neurologer, psykiatere, læger samt andre relevante samarbejdspartnere.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. 

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden. 

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, anbefaler vi, du kontakter assisterende leder Cathrine Pedersen på tlf. 40142629 eller afdelingsleder Lisbeth Juul Windeler på tlf. 20343215 på hverdage mellem klokken 9-14. 

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist den 22/8-24, samtaler afholdes den 27/8-24.

 

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Svendborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-24 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Svendborg Kommune, Stationsvej, 74, 5771 Stenstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6080384

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet